lunes, 8 de diciembre de 2008

Article d'opinió

Os proposo que us llegiu el llibre “Vendidas”.Aquest llibre és un dels millors que m’he llegit. Va sobre dues germanes que viatgen a Yemen, la terra del seu pare, per passar unes vacances. El que aquestes germanes es troben allí és terrible. Les dones treballen fins l'esgotament i no tenen cap tipus de privilegis. Les germanes s'adonen de que no van a tornar a Londres, on vivien, perquè el seu pare les ha venut, a Zana i a la seva germana, i la ha casat amb un noi sense el seu consentiment. Aquesta és violada i maltractada. Zana pateix durant 8 anys un sofriment mentre que la seva mare intenta recuperar-les amb tots els mitjans possibles. Zana aconsegueix escapar però es deixa allà al seu fill i a la seva germana que aquesta és incapaç de sortir d’aquell infern .


Aquest llibre dóna molt que pensar i reflexionar, té un argument impressionant. És un llibre on comences a llegir i ets incapaç de parar perquè vols saber més i més. La historia és tan trista que pateixes per tot el que li va fer patir a aquelles germanes. “Vendidas” està basat en fets reals i per això dóna que reflexionar.
El llibre té una segona part ja que els lectors enviaven cartes a l'autor dient que volien saber com terminava la historia. La segona part s’anomena “Una promesa a Nadia “ i també és un llibre impressionant.
Si os agrada la lectura llegiu-vos aquest llibre.

No hay comentarios: